Café

Zaakvoerster Tamara ‘Tarara’ heet u graag welkom in ons gezellig praatcafé. Wij serveren geen eten, maar des te meer heerlijke
drankjes waaronder onze plaatselijke specialiteit, het Gîrnaert-bier!

De sfeervolle inrichting, gezellige sfeer en goeie muziek uit de jaren 60, 70 en 80 maken van ons café de perfecte locatie om een fijne tijd te beleven met vrienden, familie of collega’s. Ook de kids kunnen zich lekker uitleven in onze speeltuin die volledig afgesloten is van de weg zodat u zich geen zorgen moet maken. In de zomer is ons zonovergoten terras dan weer dé place to be en ’s avonds organiseren we regelmatig zelf een fijn feestje zoals de bekende Beachparty of Foute Fuif.

Tot gauw in Café De Gîrnaert!

 

Hieronder vindt u een overzicht van de verenigingen die het café gebruiken als trefplaats voor bijeenkomsten en vergaderingen.

  • Biljartclub: elke maand worden er verschillende matchen gespeeld.
  • Motorclub: motorritten vertrekken tijdens de lente en de zomer aan het café. De ritten worden tijdig uitgehangen.
  • Spaarkas: ieder jaar is er traditiegetrouw een groot Spaarkasfeest (1e weekend van februari) en daarnaast organiseren zij ook andere activiteiten.
  • Schuttersmaatschappij "De Gîrnaert-vrienden": schieten binnen met pijl en boog (de liggende wip) en dat met of zonder vizier. Iedere maand komen zij minstens 3 keer samen in de feestzaal.

 

Voor meer informatie over deze verenigingen kan u terecht in het café bij Tamara.
Inschrijven kan u zowel via mail als in het café doen.